Welkom

 

Stichting Beeldend Berghem maakt kunst en cultuur in de breedste zin van het woord zichtbaar in de gemeenschap van Berghem. Maakt u kunst of bent u geïnteresseerd in kunst of cultuur in uw eigen omgeving?  U kunt zich aansluiten bij onze Stichting als actieve of ondersteunende deelnemer.


27 MEI 2018: JUBILEUM KUNSTROUTE DOOR BERGHEM (10.30 – 16.30 uur)
Beeldend Berghem bestaat viert haar tienjarig bestaan met een kunstroute door Berghem.
Onze kunstenaars exposeren dan op 5 locaties in het dorp. Onder het tabje ‘‘activiteiten’’ treft u meer informatie aan en een plattegrond met de locaties.
Dit zijn 4 mooie tuinen in Berghem en theetuin de Notelaar.
Naast kunst is gezorgd voor life muziek, poëzie van Poëziepodium Oss en een loterij. Er worden 10 prachtige kunstprijzen verloot; de opbrengst komt ten goede aan kunstwerk ‘’Zicht op Berghem’’ dat wij willen realiseren in het nieuwe park Spaanderstraatsche Akkers.

  • Anny van Erp, lid van onze kunstenaarsgroep is ons veel te vroeg ontvallen. Op haar bladzijde bij ”kunstenaars” is een in memoriam.

Omdat we 10 jaar bestaan en graag een kunstzinnig gebaar maken naar de gemeenschap van Berghem wil Stichting Beeldend Berghem een kunstwerk aanbieden, ontworpen door één van onze kunstenaars, Piet Huibers.

Bij de aktiviteiten van 2018 staat reeds een foto.