Welkom

Stichting Beeldend Berghem maakt kunst en cultuur in de breedste zin van het woord zichtbaar in de gemeenschap van Berghem. Maakt u kunst of bent u geïnteresseerd in kunst of cultuur in uw eigen omgeving?  U kunt zich aansluiten bij onze Stichting als actieve of ondersteunende deelnemer. De jaarlijkse kosten bedragen €30.00

In verband met ons 10-jarig bestaan willen wij Berghem een kunstzinnige bijdrage aanbieden in de vorm van openbare kunst, met kunstwerk ZICHT OP BERGHEM. Een statement die de kracht en uitstraling van Berghem weergeeft, te realiseren in park Spaandersstraatsche Akkers, voor meer informatie zie "activiteiten"

Op 30 maart aanstaande is onze expositie met atelier in de voormalige fietsenwinkel van Jan Boeijen voor het laatst geopend.
Mocht u nog langs willen komen kan dit op zaterdag 23 en 30 maart tussen 10.00 en 16.00 uur.   
Dank zij onze buurman Jumbo staat er een lekker kopje koffie met iets lekkers voor u klaar.

De ‘’Zwerftocht door 3 eeuwen klassieke muziek’’ in de Kapel van de Koolwijk was een succes.
De belangstelling was groot en de kerk zat met circa 120 mensen vol!  Wij hebben kunnen genieten van een gevarieerd programma klassieke muziek. Dit werd geheel vrijblijvend aangeboden door Joke Wolters (zang en piano) en het Landru Ensemble, bestaande uit Piet Langendijk (fagot), Els Langendijk (hobo) en Wilde van Drunen (contrabas).
Muzikanten: nogmaals hartelijk dank!