Activiteiten 2013

Groot succes "atelierroute annex puzzeltocht" door Beeldend Berghem 

Zondag 26 mei 2013 werd de atelierroute van Beeldend Berghem gehouden en bezoekers konden om half 12 terecht in de 10 open ateliers in het dorp, waar in totaal 29 kunstenaars uit Berghem, Oss, Schaijk, Reek en Zeeland hun kunstzinnige objecten hadden tentoongesteld.
Het werd, ondanks het frisse weer, een goedbezocht evenement waar ruim 300 kunstminnende bezoekers op afkwamen; die waren zonder uitzondering enthousiast over het gebodene, terwijl de kunstenaars positief gestemd waren over de grote opkomst en de leuke reacties.
Aan het einde van de dag werd uit de oplossingen van de puzzel  een winnaar getrokken en de gelukkige was Maik van den Heuvel uit Berghem die zijn prijs, een door Jan Voet gebeeldhouwd vrouwentorso, in ontvangst mocht nemen. Al met al een zeer geslaagde dag die zeker in de toekomst herhaald zal worden, waarbij de starttijd waarschijnlijk een uur vroeger zal komen te liggen, zo werd duidelijk  uit de na afloop opgetekende reacties.


Uit handen van de ontwerper Jan Voet ontvangt Maik van den Heuvel  de prijs die hem na de trekking toekwam: het door Jan Voet gebeeldhouwde albasten vrouwentorso.